Význam svépomocných sociálních skupin při léčbě karcinomu prsu - Ševčíková, Zuzana (2011)
Bakalářská práce v teoretické části podává obecný přehled o zdraví a nemoci, věnuje se problematice karcinomu prsu a jeho léčbě v současnosti. Dále je charakterizována a specifikována svépomoc v podobě svépomocných skupin poskytující péči ženám po operaci pro karcinom prsu. Praktickou část tvoří analýza z provedeného dotazníkového šetření, které zjišťovalo význam svépomocných sociálních skupin při léčbě karcinomu prsu.