Aktuální výskyt agresivity u pacientů ve zdravotnických zařízeních z pohledu zdravotníka - Peňáková, Simona (2011)
Jméno a příjmení autora: Simona Peňáková Instituce: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, Katedra ošetřovatelství Název práce: Aktuální výskyt agresivity u pacientů ve zdravotnických zařízeních z pohledu zdravotníka Vedoucí práce: Prof. MUDr. Alexandra Žourková, CSc. Počet stran: 82 Počet příloh: 3 Rok obhajoby: 2011