Tinea pedis a onychomykóza v teorii a praxi sester a zdravotnických asistentů - Gärtnerová, Eliška (2011)
Bakalářská práce je zaměřena na onemocnění tinea pedis a onychomykóza, zjišťovala jsem, zda sestry lůžkových oddělení věnují těmto onemocněním pozornost, zda znají jejich příznaky a základy jejich terapie a prvence. Teoretická část dává základní přehled o těchto onemocněních, praktická část se zabývá analýzou výsledků získaných v dotazníkovém šetření.