Interkulturní kompetence v česko-ruských obchodních jednáních - Morongová, Radka (2011)
Disertační práce se zabývá některými zásadními problémy česko-ruské komunikace v rámci obchodního jednání s cílem analyzovat kulturní standardy vyskytující se v česko-ruské komunikaci a popsat interkulturní kompetence obsahující nejen jazykovou informaci, ale i kulturologické poznatky podnikatelské sféry