Použití alogenní acelulární dermis k rekonstrukci hlubokých popálených ploch - Šín, Petr (2011)
Výsledky kompozitní transplantace kůže patří k nejlepším, jak po stránce výsledného kosmetického vzhledu, tak po stránce funkční. Aplikace kožní náhrady zvyšuje pravděpodobnost přežití kriticky popálených pacientů. Díky použití tenkých DE štěpů dochází k rychlejšímu zhojení odběrových ploch, a tím urychlení opakovaných odběrů transplantátů již z použitého místa.