Ochrana softwaru a dat před zneužitím, odcizením a poškozením

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Matyáš, Vašek, 1970- (Dissertant)
Other Authors: Šmíd, Vladimír, 1960- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1993
Subjects:
Cover Image
LEADER 02291ntm a22005657a 4500
001 MUB01000693637
003 CZ BrMU
005 20121112095305.0
008 111025s1993 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-02-17 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 004.4/.6  |x Programování. Software  |2 Konspekt  |9 23 
080 |a 004.4  |2 MRF 
080 |a 004.4.056.5  |2 MRF 
080 |a 004.4/.6  |2 MRF 
100 1 |a Matyáš, Vašek,  |d 1970-  |7 mzk2007430882  |% UČO 344  |4 dis 
245 1 0 |a Ochrana softwaru a dat před zneužitím, odcizením a poškozením  |h [rukopis] /  |c Václav Matyáš 
260 |c 1993 
300 |a 102 l. 
500 |a Vedoucí práce: Vladimír Šmíd 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 1993 
650 0 7 |a ochrana softwaru  |7 ph165950  |2 czenas 
650 0 7 |a software  |7 ph125823  |2 czenas 
650 0 9 |a software protection  |2 eczenas 
650 0 9 |a software  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Šmíd, Vladimír,  |d 1960-  |7 mub2012716029  |% UČO 1084  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Přírodovědecká fakulta.  |b Katedra matematiky  |7 kn20050428005  |4 dgg 
CAT |a KOSKOVA  |b 02  |c 20111025  |l MUB01  |h 1339 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111026  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0152 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2032 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120821  |l MUB01  |h 1323 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20121112  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20121112  |l MUB01  |h 1015 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1318 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130507  |l MUB01  |h 1307 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130829  |l MUB01  |h 1314 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1152 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0215 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170403  |l MUB01  |h 1159 
CAT |c 20200217  |l MUB01  |h 1029 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1944 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1209 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-02-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-5771  |5 3145001940  |8 20111025  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180417 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-5771  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK