Funkční poruchy kloubů končetin : vyšetřování, diagnostika, léčba - Rychlíková, Eva, 1934- (Praha : Avicenum, zdravotnické nakladatelství, 1980)
První část práce seznamuje s teoretickými základy funkčních kloubních blokád, s jejich vznikem a významem. Další část se zabývá osteopatickým vyšetřením funkce kloubů a diagnostikou funkčních blokád jednotlivých kloubůkončetin aterapeutickými postupy k jejich odstranění. Uvádí také nejčastější chyby pro vyšetřování a léčbě.
4000 výt.
Přehl. lit.
Obálka: Josef Týfa
Keywords: funkční poruchy (lékařství); klouby dolních končetin; klouby horních končetin; klouby; nemoci kloubů; dysfunctions; joint diseases; joints; lower limb joints; upper limb joints