Vojna : lidová hra se zpěvy a tanci na text lidové poesie sebranné K.J. Erbenem /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Burian, Emil František, 1904-1959 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Orbis, 1955
Edition:Vyd. 1.
Cover Image
LEADER 01640nam a22003737a 4500
001 MUB01000690526
003 CZ BrMU
005 20111018093808.0
008 111004s1955 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-02-17 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 39  |x Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie  |2 Konspekt  |9 1 
100 1 |a Burian, Emil František,  |d 1904-1959  |7 jk01020348  |4 aut 
245 1 0 |a Vojna :  |b lidová hra se zpěvy a tanci na text lidové poesie sebranné K.J. Erbenem /  |c E.F. Burian. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Orbis,  |c 1955 
300 |a 337 s. :  |b noty 
CAT |a KUTHANOVA  |b 02  |c 20111004  |l MUB01  |h 1148 
CAT |a KUTHANOVA  |b 02  |c 20111018  |l MUB01  |h 0938 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1517 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121024  |l MUB01  |h 0732 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1943 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1310 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0212 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2238 
CAT |c 20200217  |l MUB01  |h 1026 
M54 |a 39 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-02-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 EETNO  |b evrop. etnologie  |3 2-1536  |6 64-9907  |5 257R200463  |4 dar (Antonín Václavík)  |8 20111004  |f 78  |f Mimo UK  |r 20110810  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m HUDEB  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 N-691  |6 57-2262  |5 257R255987  |8 20190618  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c evrop. etnologie  |d 2-1536  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j EETNO 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d N-691  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j HUVED