Přehled fysiologie člověka - Seliger, Václav, 1916-1979 (Státní zdravotnické nakladatelství, 1959)
Přehled základních znalostí o činnosti lidského organismu, zaměřený na změny vznikající při tělesné práci. Je zpracován z hlediska potřeb tělovýchovných pracovníků.