Rybníky na Táborsku - Krejči, Michal (2011)
Bakalářská práce na téma „Rybníky na Táborsku“ popisuje rozlohou největší rybniční soustavu na území České republiky. Seznamuje s jejími jednotlivými funkcemi a historií rybníkářství v České republice a na Táborsku. Zvláštní pozornost je věnována nádrži Jordán, její historii a současným problémům. V závěru práce se nachází návrh na aplikaci tématu práce ve středoškolské výuce.