Dziesięć wieków Poznania. II, Kultura umysłowa, literatura, teatr i muzyka /

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Polish
Published: Poznań : Sztuka 1956
LEADER 01243nam a22003017a 4500
001 MUB01000685950
003 CZ BrMU
005 20110815212640.0
008 110815s1956 pl ||||| |||||||||||pol d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-12-20 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 94(430/439)  |x Dějiny zemí střední Evropy  |2 Konspekt  |9 8 
245 0 0 |a Dziesięć wieków Poznania.  |n II,  |p Kultura umysłowa, literatura, teatr i muzyka /  |c [redaktor główny: Kazimierz Malinowski] 
260 |a Poznań :  |b Sztuka  |c 1956 
300 |a 311 s. :  |b il., fot. 
700 1 |a Malinowski, Kazimierz,  |d 1907-1977  |7 xx0053211  |4 red 
CAT |a JKADLEC  |b 02  |c 20110815  |l MUB01  |h 2126 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1514 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1943 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1256 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0206 
CAT |c 20191220  |l MUB01  |h 1314 
M54 |a 943.8 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-12-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 7.1-POZN-1.2  |6 60-2643  |5 257R162326  |4 *  |8 20110815  |f 74  |f Měsíční  |r 20110815  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d 7.1-POZN-1.2  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j FFUHV