Kmity a vlny - multimediální učební text - Hanák, Vojtěch (2011)
Cílem práce je vytvoření elektronického multimediálního učebního textu pokrývajícího středoškolský výklad mechanického kmitání a vlnění s pře- sahem do vysokoškolských partií. Učebnici je možno prezentovat s využitím interaktivní tabule, žáci ji rovněž mohou použít na svém počítači.