Metody řešení systému lineárních diferenciálních rovnic s konstantními koeficienty - Dřímalová, Iva (2011)
Práce je věnována popisu metod řešení systému lineárních diferenciálních rovnic s konstantními koeficienty. V první kapitole jsou uvedeny nejdůležitější pojmy dané problematiky. V následujících kapitolách jsou postupně nastíněny různé metody řešení homogenního systému lineárních diferenciálních rovnic s konstantními koeficienty. V závěru práce čtenář najde sbírku příkladů s výsledky.