Aplikace diferenciálních rovnic - sbírka úloh - Filipčuková, Alena; Přibylová, Lenka, 1975-; Masarykova univerzita. Ústav matematiky a statistiky (2011)
Cílem práce je sestavit sbírku úloh na aplikace obyčejných diferenciálních rovnic v různých vědních disciplínách. V první části práce jsou uvedeny základní definice a věty a jsou zde představeny jednotlivé typy diferenciálních rovnic. Druhá část práce je pak již samotná sbírka řešených příkladů doplněná o neřešené příklady s výsledky.
The aim of this thesis is to compile exercises for applications of differential equations in various branches of science. Basic definitions and theorems and individual types of differential equations are presented in the first part of the thesis. The second part of this thesis contains solved and unsolved exercises with results.
Vedoucí práce: Lenka Přibylová
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2011
Keywords: diferenciální rovnice; differential equations; bakalářské práce; bachelor's theses