Ekonometrické metody a modely v reálných ekonomických aplikacích - Dundrová, Lucie (2011)
Cílem práce je představení základních problémů a technik ekonomtrického modelování v kontextu problematiky řešené v článku "Cyclical output, cyclical unemployment, and Okun's coefficient: A new approach" a replikace dosažených výsledků na původních datech. Metody a modely použité v článku jsou zpracované ve druhé části práce do úloh, které by mohly být použity pro výuku základů ekonometrie.