Extrémy konvexních funkcí - Rosenberg, Jiří (2011)
Předmětem bakalářské práce jsou extrémy konvexních funkcí. Práce je rozdělena do dvou kapitol. V první kapitole jsou uvedeny základy konvexní analýzy. Druhá kapitola je věnována úloze konvexního programování a její duální úloze.