Vlastnosti Brownova pohybu - Hrubý, Zdeněk (2011)
Bakalářská práce je věnována konstrukci Brownova pohybu a vlastnostem jeho trajektorií. Ke konstrukci je využita Ciesielskiho konstrukce pomocí wavelet. Poslední dvě části se zabývají Hausdorffovou dimenzí Brow- nova pohybu a od něj odvozených množin návratů do počátku a maxim.