Populační ekologie s programem R - Haraštová, Tereza (2011)
Bakalářská práce uvádí základní modely populační dynamiky, tj. růst nestrukturované nebo strukturované populace a vývoj interagujících populací. Studované modely jsou realizovány v programovém prostředí R-language. Součástí práce jsou skripty v jazyce R, které mohou sloužit jako pomůcka při další analýze nebo modifikaci modelů.