Technická analýza vybraných akciových titulů na českém a zahraničním kapitálovém trhu - Marek, Josef (2011)
Předmětem bakalářské práce „Technická analýza vybraných akciových titulů na českém a zahraničním kapitálovém trhu“ je rozbor technické analýzy a zaměření se na použitelnost technické analýzy v praxi. Na začátku této práce je charakteristika finančního systému a zasazení technické analýzy do tohoto systému. Následuje popis jednotlivých prvků technické analýzy a uplatnění technických indikátorů na kapitálových trzích.