Přímé elektronické bankovnictví - Liptáková, Lívia (2011)
Bakalárska práca „Přímé elektronické bankovníctví“ nám v prvej časti odkrýva postupný vývoj priameho elektronického bankovníctva spolu s popisom jednotlivých foriem. Následne sa v tejto práci uvádza analýza produktov jednotlivých vybraných bánk v ČR. Nakoľko je v dnešnej dobe služba internetbanking najväčšmi preferovaná, ďalšia časť je venovaná výskumu vplyvu rôznych faktorov na využívanie internetového bankovníctva v Čechách a na Slovensku. V závere tejto práce je uvedený optimálny model priamych platieb e-bankingu.