Analýza herních systémů nohejbalových družstev na MS 2008 v Nymburku v jednotlivých nohejbalových kategoriích - Bubniak, Petr (2011)
Bubniak, P., Analýza herních systémů nohejbalových družstev na MS 2008 v Nymburku v jednotlivých nohejbalových kategoriích, rigorózní práce, Brno: MU, 2011, 114 s. Práce analyzuje herní systémy nohejbalových družstev na Mistrovství světa 2008 v Nymburku. Soutěže probíhaly v kategoriích jednotlivců, dvojic,křížových dvojic a trojic. Nohejbalového MS 2008 v Nymburku se zúčastnilo celkem patnáct států světa.