Rentgenová reflektometrie organických vrstev - Friš, Pavel (2011)
Tato práce se zabývá rentgenovou reflexí organických multivrstev. Tyto multivrstvy jsou vytvořeny pomocí Langmuir-Blodgettové metody. K studiu byly vytvořeny dvě multivrstvy na různých substrátech. Cílem práce je studovat a porovnat chatakteristiku těchto vrstev.