Interferenz und Transfer im DaF-Unterricht - Imider, Martina, 1971- (2010)
Disertační práce na téma Interference a transfer ve výuce němčiny jako cizího jazyka se zabývá problematikou vlivu mateřského jazyka na mezijazykovou interferenci, která je zkoumána na korpusu autentických chyb českých studentů germanistiky.