Vybrané kříže regionu Tišnov - Žilková, Veronika (2011)
Cílem této práce je provést terénní výzkum v části tišnovského regionu a sesbírat informace o křížích z mramoru v jednotlivých obcích. Na vybraném kříži provést čištění a konzervaci. Součástí práce je i experimentální část: odstraňování nečistot ze vzorků mramoru.