Úloha hormonů a vitamínů při léčbě neplodnosti - Jančaříková, Marie (2011)
Tato bakalářská práce je zaměřena na vitamíny, hormony a jejich vliv na neplodnost. Detailněji je rozpracována v oblasti hormonů, jejich obecné charakteristiky a historie, v oblasti vitamínů, jejich výskytu a v oblasti neplodnosti. Přibližuje problematiku ženské i mužské neplodnosti, její možné příčiny, léčbu, jakož i léčebné komplikace. Těžištěm práce je účinek vitamínů a hormonů na neplodnost a farmakoterapie používaná při léčbě neplodnosti. V práci jsou citovány články z odborných lékařských časopisů. Práce je rešeršní povahy.