Koncepce tematické mapy vybraného prvku energetické infrastruktury ČR. - Král, Vojtěch (2011)
Tato práce je zaměřena na vytvoření koncepce tematické mapy vybraných energetických struktur České republiky. Pojetí předkládaných tematických map je založeno na propojení smysluplného podkladu a samotné vrstvy energetické infrastruktury, která znázorňuje typy energetických zdrojů a jejich rozdělení podle výkonu a dalších kritérií. Největší pozornost je věnována velmi aktuální problematice fotovoltaických zdrojů.