Návrh WWW GIS obce České Velenice - Nedorost, Luboš; Staněk, Karel, 1967-; Masarykova univerzita. Geografický ústav (2011)
Tématem této bakalářské práce je navrhnout a vytvořit řešení geografického informačního systému obce České Velenice s WWW uživatelským rozhraním, založené na standardech OpenGIS a W3C a použití open source technologií. Práce obsahuje zhodnocení podobných existujících řešení, popis a zpracování vstupních dat a jejich implementaci do GISu. Výsledný produkt by měl pomoci místní samosprávě a občanům v rozhodování a vyhledávání dat týkajících se dané obce.
The topic of this bachelor thesis is design and creation a solution of geographic information system for municipality České Velenice with web user interface based on openGIS and W3C standards and using open source technologies. The work contains evaluation of similar existing solutions, description and processing of input data and their implementation into GIS. Final product should help local government and citizens with decision and with searching information related to the municipality.
Vedoucí práce: Karel Staněk
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2011
Keywords: geografické informační systémy; geographical information systems; České Velenice (Česko); České Velenice (Czechia); bakalářské práce; bachelor's theses