Kartografický projekt vizualizace vinařských oblastí Jižní Moravy - Míšová, Pavlína (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá hodnocením stávajících map s vinařskou tematikou jak v analogové, tak i webové podobě. Tato část zahrnuje také hodnocení kartografické symboliky použité na těchto mapách. Další oddíl se věnuje dostupným datovým zdrojům potenciálně využitelných k tvorbě map Bzence s vinařskou tematikou. Hlavním cílem této práce je sestavení série map Bzence s vinařskou tematikou. Práce obsahuje vlastní návrh map a znakového klíče obsahu s vinařskou tematikou, který vychází z poznatků z odborné literatury a kartografické tvorby.