Molekulárně diagnostické metody u mnohočetného myelomu - Opluštilová, Eva (2011)
Bakalářská práce popisuje nejčastěji využívané molekulárně diagnostické metody u mnohočetného myelomu. Práce obsahuje obecnou charakteristiku mnohočetného myelomu, nejčastější cytogenetické nálezy a molekulárně diagnostické metody u mnohočetného myelomu.