Modulace exprese DNA-reparačních enzymů v savčích buňkách - Lehotská, Ivica (2011)
Tato práce sumarizuje na jakých úrovních je genová exprese v savčích buňkách regulována a jak ji můžeme experimentálně ovlivnit pomocí RNA interference. Dále jsou v práci popsané DNA opravní dráhy v savčích buňkách a jaký má význam umlčení genů podílejících se na opravě DNA.