Podmínky kultivace větších tkáňových štěpů - Reslová, Nikol (2011)
Práce shrnuje možnosti kultivace a uchovávání různě velkých tkáňových i orgánových štěpů, se zaměřením na měkké a tvrdé tkáně orofaciální oblasti. Jsou řešeny nejvýznamnější metody kultivace štěpů in vitro i využití mikroperfuzních soustav při výživě a nutričním zásobení tkání. V neposlední řadě je popisována tvorba zubu de novo za pomoci kmenových buněk, která nevyžaduje použití artificiálních materiálů.