Reproducibilita DNA microarray dat - Ermis, Patrik (2011)
Technologie DNA microarray umožňuje v krátkém čase analyzovat velké množství nukleových kyselin. V současné době existuje celá řada DNA microarray platforem různých výrobců, to komplikuje přenositelnost výsledků mezi jednotlivými laboratořemi. Tato bakalářská práce shrnuje studie, které se zabývaly srovnáním jednotlivých platforem, jejich přesností a celkovou přenositelností výsledků na nich dosažených