Terénní cvičení z geografie pro studenty gymnázia v Toulovcových Maštalích - Boháčová, Andrea, 1988- (2011)
Tato bakalářská práce se věnuje terénnímu cvičení z geografie v Přírodní rezervaci Toulovcovy Maštale a je určena především pro studenty gymnázií v okolí této lokality. Je rozdělena na teoretickou část, která se zaměřuje na vysvětlení pojmu terénní cvičení a geografickou charakteristiku oblasti, a na praktickou část, která se věnuje samotné trase terénního cvičení v Toulovcových Maštalích. Praktická část také zahrnuje 2 typy pracovních listů se vzorovým řešením a metodickou příručku pro učitele.