Návrh pracovního sešitu z fyzické geografie - Gregušová, Tereza (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem pracovního sešitu z fyzické geografie pro střední školy. V úvodu práce jsou popsány znaky, funkce a teorie tvorby pracovního sešitu a přehled pracovních sešitů z geografie. V hlavní části práce jsou zpracovány návrhy pracovních listů na tři fyzicko-geografická témata, a to: Hydrologie, Klima a Základy geomorfologie. V závěru práce je vyhodnocení pracovních listů vypracovaných studenty gymnázia