Algoritmy konvexního programování - přibližné metody

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Javorník, Michal (Dissertant)
Other Authors: Polák, Libor, 1950- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1987
Subjects:
Cover Image
LEADER 02271ntm a22005537a 4500
001 MUB01000682029
003 CZ BrMU
005 20110713143322.0
008 110623s1987 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-12-20 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 004.4/.6  |x Programování. Software  |2 Konspekt  |9 23 
080 |a 004.421  |2 MRF 
080 |a 004.4/.6  |2 MRF 
100 1 |a Javorník, Michal  |7 xx0153139  |4 dis 
245 1 0 |a Algoritmy konvexního programování - přibližné metody  |h [rukopis] /  |c Michal Javorník 
260 |c 1987 
300 |a 35 l. +  |e 1 sv. (počítačová sjetina) 
500 |a Vedoucí práce: Libor Polák 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Univerzita J.E. Purkyně v Brně, Přírodovědecká fakulta, 1987 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
650 0 7 |a algoritmy (programování)  |7 ph131788  |2 czenas 
650 0 9 |a algorithms (programming)  |2 eczenas 
650 0 9 |a computer algorithms  |2 eczenas 
700 1 |a Polák, Libor,  |d 1950-  |7 mub2012732658  |% UČO 107  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709351  |4 dgg 
CAT |a KOSKOVA  |b 02  |c 20110623  |l MUB01  |h 1455 
CAT |a KOSKOVA  |b 02  |c 20110713  |l MUB01  |h 1433 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0149 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20120529  |l MUB01  |h 1437 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1354 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2027 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121114  |l MUB01  |h 1549 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130828  |l MUB01  |h 1412 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130828  |l MUB01  |h 1413 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1912 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1145 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0201 
CAT |c 20170301  |l MUB01  |h 1214 
CAT |a CERVINKOVX  |b 02  |c 20181118  |l MUB01  |h 1442 
CAT |c 20191220  |l MUB01  |h 1304 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1943 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-12-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-3828  |5 3145148834  |8 20110623  |a 1986  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180413 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-3828  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK