Stavba intruze benešovského typu středočeského plutonu - Bárta, Ondřej (2011)
Práce přibližuje tektonickou stavbu hornin náležících k benešovskému typu středočeského plutonu. Obsahuje soubor údajů AMS naměřených na studovaném území. Pro vyhodnocení dat byly použity metody orientační analýzy. Orientace byla určena u magnetické lineace a foliace. Na základě naměřených údajů byl odhadnut geologický vývoj benešovského granodioritu.