Konodontová stratigrafie vybraných výchozů na Hádech u Brna - Weiner, Tomáš (2011)
Předložená práce se zabývá konodontovou biostratigrafií v oblasti Hádů u Brna. Byly studovány 2 profily, ze kterých bylo odebráno celkem 10 vzorků. Z jednotlivých vzorků byly určeny následující zóny: rozsah spodní Palmatolepis marginifera až spodní Palmatolepis rugosa trachytera, svrchní Palmatolepis rugosa trachytera, rozsah svrchní Palmatolepis rugosa trachytera až Palmatolepis perlobata postera, rozsah svrchní Palmatolepis rugosa trachytera až spodní Palmatolepis gracilis expansa, spodní Palmatolepis gracilis expansa a Palmatolepis gracilis expansa. Byly určeny biofacie palmatolepisová, palmatolepis-bispathodová a palmatolepis-polygnathová. Jeden ze studovaných profilů obsahoval polohy s hojnou makrofaunou annulata eventu, což je v souladu se zjištěnými konodonotvými zónami (svrchní Palmatolepis rugosa trachytera, ?Palmatolepis perlobata postera).