Paleontologické zpracování lokality Mušlov - materiál ze sbírek ÚGV - Osvaldová, Eva (2011)
Cílem bakalářské práce je zpracování základních geologických, statigrafických a paleontologických údajů o lokalitě Mušlov, následné systematické určení fosílií dostupných v nezpracované formě sbírkového materiálu ÚGV doplněné o určení nalezených fosílií z vlastních sběrů. Závěrem práce je terénní dokumentace a zhodnocení současného stavu lokality.