Paleontologické zpracování lokality Čelechovice - Studený, Petr (2011)
Tato bakalářská práce je zpracováním základních geologických a paleontologických údajů o lokalitě Čelechovice na Hané, prezentovaných v rešeršní části. Druhá část práce se zabývá výsledky nálezů a určováním fosilií, pocházejících z vlastních sběrů a jejich porovnáním se sbírkovým materiálem Ústavu geologických věd v Brně, jeho revizí, určením a utříděním.