Hydrogeologické poměry vybrané části povodí Dyje - Kasalová, Blanka (2011)
Cílem diplomové práce je posoudit hydrogeologické poměry části povodí Dyje. Na základě analýz stavů hladin podzemních a povrchových vod ve zvolených profilech jsou charakterizovány srážko-odtokové poměry povodí. Zhodnoceny jsou retenční schopnosti povodí a jejich změny v čase. Stanoveny jsou hydraulické parametry kolektorů v povodí, zejména hydraulická vodivost a storativita volné zvodně v sedimentech údolní nivy.