Posouzení zranitelnosti krasového kolektoru v oblasti Moravského krasu - Goldbach, Marek, 1986- (2011)
Diplomová práce popisuje tvorbu mapy zranitelnosti krasového kolektoru v oblasti Moravského krasu pomocí metody EPIK v prostředí ArcGIS. Mapa byla následně porovnána s existujícími pásmy ochrany vodních zdrojů.