Změny v expresi genů asociované s centrozomálními abnormalitami - Pardy, Filip, 1987- (2011)
V posledních několika letech byl detailně studován výskt a důvody neumerických abnormalit centrozomů v lidských embryonálních kmenových buňkách. Tato práce se zaměřuje na odhalení molekulární podstaty těchto abnormalit. Klíčovou technikou této práce je mikročipová analýza exprese genů, podpořená Q-RT PCR analýzou a bioinformatickými přístupy. Součástí experimentální práce je také imunohistochemická vizualizace centrozomů a manipulace s lidskými embryonálními kmenovými buňkami.