Využitelnost fundamentální analýzy na akciové tituly ze SPADu - Hruška, Pavel (2011)
Předmětem této diplomové práce je využitelnost fundamentální analýzy na akciové tituly ze SPADu. Práce se v teoretické části zaměřuje na firemní analýzu společnosti a na možnosti určení vnitřní hodnoty akcií obchodovaných na hlavním trhu Burzy cenných papírů Praha. Zvolené metody jsou následně podrobněji rozebrány a aplikovány na vybrané akcie. V poslední kapitole práce jsou pak získané vnitřní hodnoty shrnuty a posouzeny dle reálnosti dosažených výsledků.