Aplikace diskriminační analýzy - Hodásová, Terézia (2011)
Táto práca sa zaoberá spracovaním dát prostredníctvom diskriminačnej analýzy. Sú v nej popísané základné princípy parametrickej kanonickej, lineárnej a kvadratickej diskriminačnej analýzy. Na vhodne zvolených dátach je popísaný postup prípravy dát a ich následné spracovanie kanonickou a lineárnou diskriminačnou analýzou v programe STATISTICA.