Mléčně kvašená zelenina ve výživě člověka
Mléčně kvašená zelenina je vhodnou složkou výživy člověka, působí preventivně proti řadě onemocnění, zvláště při přítomnosti živých bakterií ve výrobku. Stanovení počtu životaschopných mezofilních bakterií mléčného kvašení v prodávaném kvašeném zelí však prokázalo jejich nepřítomnost, naproti tomu v...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2011
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/326403/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10599 | 3147064382 |