Mléčně kvašená zelenina ve výživě člověka

Mléčně kvašená zelenina je vhodnou složkou výživy člověka, působí preventivně proti řadě onemocnění, zvláště při přítomnosti živých bakterií ve výrobku. Stanovení počtu životaschopných mezofilních bakterií mléčného kvašení v prodávaném kvašeném zelí však prokázalo jejich nepřítomnost, naproti tomu v...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Moučka, Tomáš (Autor práce)
Další autoři: Lefnerová, Danuše, 1946- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2011
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/326403/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10599 3147064382