Život ženy po operaci prsu - Tenorová, Lucie (2011)
Bakalářská práce sledovala problematiku žen po operaci prsu. Práce je strukturovaná do dvou velkých celků. Teoretická část se zaměřuje na obecné informace týkající se tohoto onemocnění. Empirická část této práce zjišťuje, zda dochází ke změně způsobu života v případě onkologického onemocnění řešeného chirurgickým zákrokem. Výsledky jsou shrnuty v diskuzi a závěrečné části.