Prevence výskytu virové hepatitidy A - Marková, Jana (2011)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku virové hepatitidy typu A. Práce je strukturována do dvou velkých celků. Teoretická část nabízí ucelený přehled o virové hepatitidě typu A obecně. Empirická část zjišťuje úroveň znalostí veřejnosti o virové hepatitidě typu A z kvantitativního dotazníkového šetření. Vzhledem k výsledkům výzkumu je důležité, aby lidé získali více informací o jednotlivých typech virových hepatitid, zejména o možnostech ochrany (očkování).