Webová podpora geografického vzdělávání - Kaperová, Leona (2011)
Cílem této diplomové práce je zmapování současného stavu webové podpory geografického vzdělávání na gymnáziu, se zaměřením na weby české i zahraniční. Součástí práce je vlastní návrh webové podpory. Teoretická část práce se zabývá obecnými otázkami využití multimédií ve výuce. Další část popisuje jednotlivé weby, které mohou sloužit jako zdroje geografických informací. Poslední část práce obsahuje rozsáhlý rozcestník na internetové zdroje v rámci obsahu Rámcového vzdělávacího programu.