Doplňkové materiály k učebnici matematiky pro gymnázia - Jiránková, Zuzana (2011)
Práce předkládá metodickou pomůcku pro učitele gymnázií pro výuku prvních dvou kapitol učebnice analytické geometrie. Hlavní náplní jsou pracovní listy použitelné ve výuce a návody, jakým způsobem s nimi pracovat.