Úskalí komunikace v ambulantní péči - Antošová, Zuzana (2011)
Bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení problematických situací při poskytování péče v ambulantním sektoru se zvláštním zaměřením na komunikační dovednosti zdravotnického personálu. Teoretická část práce se zabývá problematikou faktorů ovlivňující komunikaci. Praktická část je zaměřena na úroveň komunikace v ambulantní péči z pohledu respondentů.